Betaling & Verzending

Betaling en verzending webwinkel

 

De bestelprocedure verloopt als volgt: de Klant plaatst artikelen in zijn/haar winkelwagen, daarna klikt de Klant door naar ‘Bestelling afronden’ waar een overzicht van de bestelling wordt getoond. Vervolgens dient de Klant in te loggen of te registreren met een nieuw klantenprofiel. De bevestiging gebeurt via het e-mailadres dat de Klant zelf opgeeft. Daarna kiest de klant de verzendingsoptie en betaaloptie. Tenslotte accepteert de Klant de Algemene voorwaarden en wordt het verkoopcontract gesloten.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, Nederland.

De levering gebeurt door Bpost, DPD, PostNL of een andere pakjesdienst en hiervoor betaalt de Klant additionele kosten, zoals vermeld in de bestelprocedure.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Geekie.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Geekie was geboden.

Info met betrekking tot Pre-Orders

Wanneer je artikelen met verschillende release datums in 1 bestelling plaatst, zullen alle items pas geleverd worden rond de laatste release datum in deze bestelling.
Wil je je artikelen graag op release ontvangen, plaats dan aparte bestellingen.

Info met betrekking tot verzendkosten en levertermijnen

Alle bestellingen hebben onderstaande tarieven:

  • België: € 5,95 
  • Nederland: € 6,95
  • Duitsland: € 7,95

Gratis verzonden vanaf €300!

Levertermijn: 2 tot 4 werkdagen (In belgie en nederland)

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen

  • via Credit card
  • via Bancontact
  • via Ideal
  • via Paypal (+2.0%)
  • via overschrijving op rekeningnummer: BE22 7512 1041 3147 (na overeenkomst)

Geekie is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is.